Kapcsolat:

Barabás Tímea
+3630/292-9972
timea.barabas@bootybuilding.hu
Marketing manager/ További információ

Holló Máté
+3620/996-0632
mate.hollo@bootybuilding.hu
Partnerprogram manager

Kövess minket

A program szakmai leírása

A PlayaMe Booty Building edzés egy nőknek szóló, közepes létszámú, 4-8 (maximum 10) fős csoportos óratípus. A PlayaMe Booty Building edzés célja a nőies, ugyanakkor izmos test kialakítása, melynek középpontjában a farizom maximális fejlesztése áll. Ennek eléréséhez az edzés területén az izomtömeg növelés és az erőfejlesztés módszereinek, az edzésen kívül pedig főként a táplálkozási alapelvek ismeretére és gyakorlati alkalmazására van szükség.

Formás, kerek popsira és feszes combokra vágysz? Eltelt egy újabb év és már megint rosszul érzed magad, hogy jön a rövidnadrágos időszak? Vagy csak egyszerűen a mozgás megtartása és csinos alakod megőrzése a cél?

A legtöbb nő szeretne formásabb lábakat és kerekebb feneket. Ezek a test legerősebb izmai, amik fejlesztéséhez, a közhiedelemmel szemben, intenzív edzésre van szükség. A lépcsőzőgépen eltöltött órák, a 100 ismétléses gumiköteles és bokasúlyos gyakorlatok, valamint az alakformáló órák itt nem segítenek. Ha eredményeket szeretnél, akkor el kell sajátítanod azokat az alapgyakorlatokat, amiket megfelelő módon tudsz terhelni, hogy végre fejlődésnek induljanak ezek a területek. A Booty Building órákon a táplálkozásról is rengeteget fogsz tanulni, hiszen az izmok fejlesztéséhez és a testzsír csökkentéséhez is ez lesz az igazi kulcs. Az edzésprogram 4-6 hetes ciklusokat követ, így biztosítva a folyamatos fejlődést.

Gyere és csatlakozz a PLAYA ME márka által is támogatott Booty Building óránkhoz, ahol képzett edzőink irányításával és Halla Szilárd szakmai felügyelete mellett kellemes környezetben tehetsz az áhított alakért! Tanulj meg emelni, sajátítsd el a táplálkozási alapokat, csatlakozz egy bomba csapathoz! Heti 3 farizom specifikus edzés, amivel végre elérheted szexi női formát.

Csoportos óráink keretében, edzőink irányítása és felügyelete mellett, kifejezetten alsótest (csípő, popsi és comb) centrikus edzésen vehetsz részt, ahol a felsőtestre végzett gyakorlatok csak kis mértékben jelennek meg.

A Booty Building órákat változatos, funkcionális és gépeken végzett edzésprogram jellemzi. Egyszerre segít formában maradni, hozzájárul a hatékonyabb súlyvesztéshez, a gyorsabb izomépítéshez és nagyban segíti a gyors regenerációt.

Olyan emberek társaságában edzhetsz, akik hasonló célokkal érkeztek, így kiválóan tudjátok motiválni egymást!

Az órák 60 percesek és egyszerre maximum 10 fő vehet részt rajtuk. Az edzőink által vezetett edzések hetente 2 alkalommal kerülnek megrendezésre, ami mellé kapsz plusz egy alkalomra vonatkozó edzéstervet, amit a következő óráig szabadon bármikor elvégezhetsz. A gyakorlatok helyes kivitelezésében edzőink segítenek Neked, így elkerülheted a sérüléseket és mihamarabb elérheted az oly vonzó kerek és formás idomokat.

A Booty Building programban 4-6 hetes ciklusokkal találkozhatsz, ahol 3 hónap elteltével ellenőrizzük az elvégzett kemény munka eredményességét és meghatározzuk a további irányt.

Hogy mit kapsz a havidíjért cserébe?

  • heti 2 alkalommal vezetett edzést a választott teremben
  • hetente +1 alkalomra vonatkozó edzésterv, melyet a következő óráig szabadon bármikor elvégezhetsz
  • edzőink által történő szakmai segítség és tanácsadás a gyakorlatok pontos kivitelezésének érdekében
  • egy szuper csapatot, motivációt és támogatást a fejlődés érdekében
  • kedvezményes vásárlási lehetőséget a PlayaMe divatmárka webáruházában

Edzőink

Illés Titanilla

Illés Titanilla vagyok két gyermek édesanyja, a legtökéletesebb példa arra, hogy soha nem késő változtatni. Én abban tudok neked segíteni, hogy a legjobb formát kihozd magadból, egészséges, boldog, kiegyensúlyozott, magabiztos ember legyél. Neked pedig nincs más teendőd „csak”  lejönni az edzéseimre!

A mottóm egyszerű: 

Nem versenyezni akarok senkivel. Nem akarok jobb lenni, mint bárki más. Egyszerűen megpróbálok jobb lenni, mint valaki, aki tegnap voltam.

Barabás Tímea

Gyerekkorom óta a mindennapjaim része a sport, (kézilabda,úszás, aerobik, konditermi edzések, funkcionális edzés, cross training) így többféle mozgásformát sikerült elsajátítanom az évek során.
Számomra a legfontosabb az egészségmegőrzés, közérzetjavítás, és mind külalak, mind fittség szempontjából is a legtöbbet és leglátványosabbat fogom kihozni belőled.
Szeretek edzeni és a cél az, hogy te is megtapasztald azt a jó érzést, amit egy edzés adhat.
Közös munkánk során megtanítalak az alap mozgásformák és sérülés mentes gyakorlatok kivitelezésére, amelyek garantálják az edzésről edzésre való fejlődést.

A legjobb projekt, amin valaha is dolgozhatsz, az te magad vagy! 

Várlak sok szeretettel és motivációval!

Halla Szilárd

Az elmúlt 10 évben, amit a fitness iparban töltöttem edzőként, úgy tapasztaltam, hogy a nők edzése az a terület, amire a leginkább igaz, hogy hiedelmeken, félreértéseken és szándékos félrevezetésen alapul. Rengeteg nőt láttam, akit újra és újra csak csalódás ért azért, mert az eredményeket hozó egyszerű módszerek és eszközök használatát, mint az erőfejlesztés, az izomtömeg növelés, vagy a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel, mind mellőzték az alaptalan félelemkeltésnek köszönhetően. Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák azt az érzést, hogy van befolyásuk a kinézetük, és ezáltal az életük felett, valamint azt, hogy milyen önbizalmat és elégedettség érzést tud nyújtani az, amikor a befektetett idő és energia meghozza a gyümölcsét.

Elérkezett az idő egy őszinte és igazán hatékony, nőknek szóló edzésprogramhoz!

Oláh Réka

A sport már kiskorom óta a szenvedélyem, meghatározó része az életemnek. 10 éven keresztül az úszás és lovaglás majd később a fitnesz világa ejtett rabul.
Tudásomat a Testnevelési Egyetemen, a Fitness Company-nál és egyéb képzéseken szereztem. 

Edzéseim során törekszem a változatosságra, a fokozatosság elvét és a preventív szemléletet követve.
Fontosnak tartom a precizitást, a gyakorlatok helyes kivitelezését, hiszen a fejlődés kulcsa ebben rejlik. Így óráimon nagy hangsúlyt fektetek a helyes technika elsajátítására, ezáltal a sérülések elkerülését és a várt fejlődést biztosítva.
Célom a sport iránti szeretet átadása és a jó hangulat megteremtése.
Szeretettel várlak az óráimon!

“A győztes az az álmodozó, aki sosem adja fel!”